Suhdemarkkinointi

KIPUTILA
Marko Gadding
Tavastinkatu 3
50100 Mikkeli (Emola)
050 590 4769
info.kiputila@surffi.fi
www.kiputila.fi
Avoinna: Ma-Su Klo 9-21
Koti- ja yrityskäynnit ilman matkakuluveloitusta!

PR (Public relationships) eli suhdemarkkinointi tarkoittaa käytännössä minulle ja yritykselleni asiakasverkoston luomismallia, tunnettuvuuden lisäämistä, positiivisten viestien esiintuomista ja suoran markkinointiviestintäkanavan muodostamista sekä uusien asiakassuhteiden solmimista - siis työtä ja toimeentuloa.

Sinulle se on jo tässä vaiheessa tarkoittanut laadukasta, tuloksellista ja miellyttävää ensikokemusta suorittamastani hoitotyöstä. Se tarkoitti myös -15 %:n taloudellista hintaetua saamastasi yksilöhoidosta, kun ryhdyit suosittelijakseni. Onnistuneesta vaikuttamisestasi, vakuuttavista mielipiteistäsi ja lämpimistä suosituksistasi sinut voidaan palkita jopa -30 %:n hintaedulla.

Vie mielihyvää eteenpäin. Kerro minusta, yrityksestäni ja ennen kaikkea hoitokokemuksestasi perheellesi, sukulaisillesi, tuttavillesi, ystävillesi/kavereillesi, harrastuskavereillesi, työkavereillesi...

Ryhdytkö suosittelijakseni? Sanallasi ja mielipiteelläsi on nyt entistä enemmän arvoa!

Suosittelen!

 

Lahjakortit

Tulossa on...syntymäpäivä, nimipäivä, Äitienpäivä, Isänpäivä, Joulu, muu merkkipäivä, Ystävänpäivä, valmistujaiset, muistamiset, kiittämiset, hemmottelut.., mutta mitä lahjaksi?

Yksi vaihtoehto voisi olla vaikkapa hoitolahjakortti. €-määräinen, avoin lahjakortti on aina varma ratkaisu. Määrättyjä hoitoja sisältävä lahjakortti on puolestaan yksilöllisempi ja antajansa näköinen. Lahjakortit räätälöitävissä yksilöllisiksi paketeiksi.

Lahjakortit ovat henkilökohtaisia saajalleen ja voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi, mutta "määrätty sisältö" on tarvittaessa muutettavissa saajalleen                       sopivammaksi. Sarjahoitoja sisältävistä lahjakorteista myönnetään alennusta.

Kysy lisää/Pyydä tarjous!