Osallistu kilpailuun! Lähetä vastauksesi Yhteystiedot-sivulta, ja voit voittaa 100 €:n hoitolahjakortin yritykseeni. Arvonta suoritetaan ensisijaisesti kaikkien oikein vastanneiden (tai kaikkien osallistuneiden) kesken 31.10.2015, ja siitä ilmoitetaan tällä sivustolla sekä henkilökohtaisesti voittajalle. Vain yksi vastaus/sähköpostiosoite hyväksytään (ensimmäinen saapunut viesti). Onnea kilpailuun!

KILPAILUKYSYMYS 1: (Tämä kilpailu on päättynyt!)

😲 Kuinka monta henkilöä on paikalla kaikkiaan, kun M.E.K.U.U.S.-elämäntapamuutosryhmä on täydessä kokoonpanossa valmis aloittamaan yhteistreeninsä?

VASTAUS:

😉7 henkilöä.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. Kysymys sisälsi pienen kompan, ja oikeita vastauksia ei ehkä siksi löytynyt ainoatakaan... Osallistuneiden joukosta onni suosi kuitenkin Nina Hautalaa. Onneksi olkoon!

KILPAILUKYSYMYS 2: (Tämä kilpailu on päättynyt!)

😲M.E.K.U.U.S.-sivulla esitellään kuvassa aivan loistavaa, fyysiseen harjoitteluun sopivaa suoaluetta. Millähän lähikylällä tuo suoalue sijaitseekaan? Vink: "Mä maalaispoika oon..."

VASTAUS:

😉Rämälän kylässä.

Kiitos kaikille osallistuneille! Oikeita vastauksia ei taaskaan löytynyt, mutta onni suosi osallistuneista Markus Heikkistä. Onneksi olkoon!